Українська співачка Наталія Могилевська вирішила прояснити ситуацію в особистому житті та спростувати чутки про роман із шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво. Про їхні стосунки ходили чутки, які підігріваються їх частими спільними появами на публіці.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «sensatsiya»

Чутки набули поширення, коли Наталю помітили з помітним животом, що викликало в Інтернеті спекуляції про її вагітність та строки пологів. Проте співачка мовчала і не коментувала чутки про вагітність пізніше.

Як виявилось, помітна вагітність Наталії була заради ролі у фільмі «Київський торт». Співачка, насправді не вагітна, вміло зіграла свою роль, підтримуючи інтригу та інтригуючи шанувальників.

Коли стала відома інформація про її роль у кіно, стало ясно, що її попередня мовчанка була стратегічним кроком, спрямованим на те, щоб викликати очікування фільму.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

"БІДНИЙ ЕКТОР, ЩЕ ОДИН ПРЕТЕНДЕНТ НА ​​БАТЬКІВСТВО", - відповідала виконавиця на плітки прихильників.

Наталія Могилевська з животиком
Наталія Могилевська з животиком

У вересні Наталія Могилевська вирішила відверто розповісти про своє особисте життя в інтерв'ю для YouTube-проекту «Говорить Суханов». Вона підтвердила, що перебуває в нових відносинах, і торкнулася теми материнства.

Починаючи розмову про своє сімейне становище, Наталя зізналася: «Так, я дуже закохана». Незважаючи на роки пошуків ідеального кохання, співачка набула щастя в цих нових стосунках.

Вона зізналася, що часто вказували на труднощі створення сім'ї з її партнером. Наталія розповіла, що її мотивація стати кращою з бажання бути кращою для когось іншого, а не тільки для себе.

"Якби я хотіла бути найкращою для себе, я співала б дітям колискові і взагалі не виходила на сцену... На сцену виходять лише закомплексовані люди, лише травмовані", - поділилася співачка.

Незважаючи на перешкоди, Наталя знайшла того, хто зробив її щасливою. Вона розповіла, що зустріла свого чоловіка у перші дні повномасштабної війни. У своїх нинішніх відносинах вона почувається задоволеною та готовою стати материнством. Наталя підкреслила готовність стати матір'ю та висловила радість цій перспективі.

"Я буду дуже рада за себе, коли зможу народити", - сказала вона.

Нагадаємо, неймовірну Надю Дорофєєву помітили на передовій серед ЗСУ: "кулі" більше, ніж у Потапа

Раніше «Акценти» повідомляли, онука Софії Ротару пішла стопами зрадниці Ані Лорак? "Забила" на Україну та шикує

Як повідомляли «Акценти», "це капець": озвучено пенсію для людей з інвалідністю