Внаслідок темпів зростання практично на все в Україні деяким українцям було надано збільшення розміру допомоги з житлово-комунальних послуг (ЖКУ). Про це повідомила державна комісія, яка займає державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ).

Відповідно до вимог Руслана Кайдаша, житлові субсидії були переглянуті для деяких українців з огляду на зростання тарифів на електроенергію, централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.

Кайдаш також зазначив, що всі водоканали України мають зв'язуватися з Пенсійним фондом (ПФУ), який є координатором пільг та субсидій, щоб оновити інформацію щодо тарифів на водопостачання та оперативно скоригувати розміри субсидій.

Субсидии в Украине
Субсидии в Украине

«Прохання водоканалам у зв'язку із тарифами, що змінюються, комунікувати з Пенсійним фондом України, який є координатором з надання пільг і субсидій, щоб оновити дані щодо тарифів на водопостачання та оперативніше відкоригувати розміри субсидій», — розповів чиновник.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Він додав, що завдяки резервам економія доходів українців не пов'язана з отриманням фінансового прибутку через виграш за тарифами.

Читайте також:

Потрібно робити запаси: в Україні з липня сильно подорожчають продукти

Підвищення пенсій не буде: які пенсіонери залишаться з діркою у кишені

Грошові виплати з липня: хто і як може отримати понад 6 тисяч гривень