Повідомляється, що українські пенсіонери можуть отримувати підвищені виплати за певних умов. Справа в тому, що кожен українець пенсійного віку може отримувати надбавку до соціальної виплати у певні моменти. Про це вирішили повідомити на сайті новин «socportal»

Важливо повідомити, що кожен пенсіонер має право на надбавку до пенсії у певному віці. Так, зараз йтиметься про підвищення соцвиплат за вік.

Як відомо, українці, які досягли 70, 75 та 85 років, отримуватимуть підвищені пенсії. Наприклад, якщо пенсіонер України досяг віку 75 років після 1 жовтня 2021 року, то він отримуватиме більше.

Пенсия в Украине
Пенсия в Украине

Важливо попередити про те, що якщо пенсіонеру вже виплачуються пільги чи допомогу на більшу суму, підвищення буде скасовано.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Юрій Борисов: як молодший партнер Фірташа перетворився на горіхового олігарха

"Я виглядаю як човен": мама приголомшила неосяжними стегнами після пологів, Кім Кардаш'ян таке і не снилося

Все новости

Крім цього, утончується, що пенсіонери різного віку отримуватимуть різні доплати: від 70 років – 300 гривень, старше 75 років – до 456 гривень, а тим, кому за 85 років – до 570 гривень.

Пенсия: Скриншот YouTube
Пенсия: Скриншот YouTube

Українців просять звернути увагу, що з віком сума доплат просто зростає, а не накладається одна на одну. Так, якщо у 70 років надбавка – 300 гривень, то після 75 років, вона стане на 156 гривень більше – 456 гривень.

Читайте також:

Чи буде підвищення пенсійних виплат у травні 2023 року: українцям дали роз'яснення

Нові виплати у 40 тисяч гривень: які українці гарантовано отримають грошову допомогу