Під час всенародного телемарафону голова Ради резервістів Іван Тимочко обговорив проблеми, пов’язані із загальною мобілізацією в Україні. Він наголосив на зловживанні застереженнями при мобілізації з боку осіб, які прагнуть уникнути призову на військову службу, особливо тих, хто отримав застереження для роботи або навчання.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «progroshi»

Для вирішення цих питань Тимочко запропонував комплексно заповнити єдиний реєстр призовників. Крім того, він запропонував скористатися реєстром виборців України, в якому містяться актуальні дані щодо придатних до служби чоловіків. Тимочко наголосив на важливості пріоритету національної оборони та перемоги над передвиборчими міркуваннями.

"Я розумію, що хтось почне кричати, що це обмежить людей до виборів. Ні, зараз нам треба думати не про вибори, а про захист України та перемогу. А про інші нюанси – де і кому дискомфортно – можна буде потім говорити", – додав голова Ради резервістів.

ВСУ: Скриншот YouTube
ВСУ: Скриншот YouTube

Популярні статті зараз

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

Все новости

В Україні є значна кількість чоловіків, які ухиляються від мобілізації, що викликає дискусії щодо пошуку вирішення проблеми нестачі військових кадрів.

Колишній прес-секретар Генерального штабу ЗСУ Владислав Селезньов запропонував організаційні рішення, у тому числі перекидання військовослужбовців із тилових позицій на передову. Селезньов наголосив на необхідності переглянути дислокацію 1,3-мільйонної Сили оборони України, забезпечивши активну участь значної частини у відображенні агресії противника.

"Варіанти вирішення цієї проблеми є суто організаційними рішеннями. Справа в тому, що кількісний склад українських сил оборони дорівнює 1 млн 300 тис. осіб. Чи всі вони залучені безпосередньо у рамках відбиття ворожої агресії? Відповідь – ні, це очевидно", – сказав військовий експерт.

Нагадаємо, прожити все важче: за звичні продукти доведеться щедро заплатити

Раніше «Акценти» повідомляли, нова послуга для водіїв вразила всю країну: це справжній "бум"

Як повідомляли «Акценти», Павло Зібров жорстко "розмазав" Потапа: "Будуть розбірки"