10 листопада Україна представила нову пам'ятну монету номіналом 10 гривень, присвячену роковинам визволення частини Херсонської області. Монета називається «Антонівський міст» і несе символіку, пов'язану з війною.

Дану інформацію розмістили на сайті «inkorr»

Міст Антонова став символом для українців під час війни, особливо рік тому, коли війська агресора висадили в повітря частини мосту під час втечі з правого берега Дніпра. Незважаючи на руйнування, міст стоїть рішуче, очікуючи перемоги та повоєнного відновлення, щоб возз'єднати правий та лівий берег незалежної та єдиної України.

Монета ідентична звичайній монеті номіналом 10 гривень зразка 2018 року, з основною відмінністю – зворотний бік. На ньому зображено стилізоване зображення мосту Антонова та річки Дніпро з висоти пташиного польоту, а також транспортні розв'язки на обох кінцях мосту.

Нова монета
Нова монета

Популярні статті зараз

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

"Бабник": Филипп Киркоров потискал Ани Лорак и Валерию на глазах у Сергея Лазарева и Стаса Михайлова

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

У Національному банку України наголошують на тому, що цю пам'ятну монету, як і всі інші, необхідно приймати без обмежень на всій території України. Поступово в готівку буде введено близько 10 мільйонів штук цих оборотних пам'ятних монет.

Звільнення Збройними Силами України правобережної частини Херсонської області, включаючи місто Херсон, сталося 11 листопада, що стало важливою віхою у конфлікті з російськими військами.

Нагадаємо, податковий "бум": все розпочнеться з 1 грудня

Раніше «Акценти» повідомляли, вічні аліменти для пенсіонерів: вам доплачуватимуть до пенсії все життя

Як повідомляли «Акценти», все дуже серйозно: багатьох українців позбавлять статусу ВПО. Допомоги не буде