ПриватБанк спільно з благодійним фондом HEX EPER ініціював програму грошової допомоги, спрямовану на підтримку мешканців регіонів України, що постраждали від конфлікту. Ця ініціатива, як повідомили у прес-службі фінустанови, спрямована на надання фінансової допомоги громадянам без стягнення будь-яких додаткових комісій.

Відповідну публікацію було розміщено на сторінці прес-служби ПриватБанку.

ПриватБанк уклав договір із благодійним фондом HEX EPER, афілійованим з Євангелічною реформатською церквою Швейцарії. Завдяки цьому партнерству українці зможуть отримати доступ до фінансової допомоги фонду без додаткових комісій завдяки платіжній системі PrivatMoney.

Отримувачі допомоги будуть обрані з числа найбільш соціально вразливих верств населення, які проживають у регіонах, що найбільш постраждали від війни, таких як Донецьк, Миколаїв та Херсон.

ПриватБанк
ПриватБанк
ПриватБанк

Популярні статті зараз

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Щоб подати заявку на фінансову допомогу, фізичні особи повинні зробити це особисто у призначених пунктах реєстрації та організація надасть інформацію про відкриття цих пунктів у постраждалих регіонах.

Фінансову допомогу буде розподілено у розмірі 6660 гривень на кожного члена сім'ї. Ця підтримка буде здійснюватись через платіжну систему PrivatMoney, при цьому кошти будуть автоматично переведені на банківську картку чи рахунок отримувача.

У випадках, коли у отримувача відсутня зареєстрована банківська картка або він неправильно вказав її дані при реєстрації, йому прийде SMS-повідомлення, що містить контрольний номер для переказу PrivatMoney.

Нагадаємо, чиновникам змінять зарплати: Кабмін уже ухвалив рішення

Раніше «Акценти» повідомляли, в Україні скасують заклик: було ухвалено історичне рішення

Як повідомляли «Акценти», власників свійських тварин попередили: що на них тепер чекає і до чого готуватися