Софія Ротару – 76-річна українська співачка, відома своєю музичною кар'єрою та живими виступами у різних країнах, у тому числі в Росії. Однак після повномасштабного російського вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року вона повернулася до України та оголосила про збір коштів для підтримки Збройних сил України.

Цю інформацію оприлюднили на сайті «prozoro»

Згадується, що Софію Ротару потенційно може очікувати солідна пенсія в Україні через її вік та багаторічну кар'єру. Український продюсер Володимир Бебешко висловив упевненість, що вона могла повернутися до України частково через цю пенсію.

София Ротару.  Фото: скриншот YouTube-видео
София Ротару. Фото: скриншот YouTube-видео

«Софія Михайлівна Ротару, перепрошую. Вона вже бабця. На пенсії, мабуть. А пенсія у неї, повірте мені… Там така пенсія! Ох, хлопці, вам би таку пенсію – ви тут сиділи б і не парилися», – сказав продюсер на шоу “Культурна оборона”, де спілкувався з коміками.

Популярні статті зараз

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Gunzilla Александра Цоля и Влада Королева: подробности отмывания российских денег в Украине

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Тоненькие бретельки на нежных плечах: Женька из "Сватов" в облегающем наряде похвасталась идеальной фигурой

Все новости

Однак важливо зазначити, що пенсії зазвичай надаються фізичним особам у багатьох країнах, включаючи Україну, як форму соціального забезпечення та пенсійну підтримку залежно від їх доходу, досвіду роботи та інших факторів.

Щодо коментарів Лайми Вайкуле, то, зважаючи на все, вона розкритикувала Софію Ротару за її рішення не брати участь у благодійному концерті на підтримку української армії. На такі питання можуть впливати різні фактори, включаючи особисті переконання, графіки та індивідуальний вибір.

Нагадаємо, як раніше вже не буде: Пенсійний фонд приголомшив українців

Раніше «Акценти» повідомляли прощайтеся з останніми грошима: через скорочення допомоги Україні можуть сильно підняти податки

Як повідомляли «Акценти», країни ЄС "кинуть" українців: заборони на в'їзд та скасування допомоги