Є інформація про те, що українська фінансова установа заявила про додаткові виплати для українських пенсіонерів. Так, ПриватБанк приготував солідні виплати для українців пенсійного віку, але далеко не для всіх.

Відповідну публікацію оприлюднили на сайті «today»

Важливо повідомити, що український державний банк запустив акцію «Даримо 20 000 до пенсії». Учасники цього проекту, які одержують військові пенсійні виплати через ПриватБанк, можуть розраховувати на солідну виплату.

Участь у цьому так званому проекті люди беруть автоматично, а ті, хто отримає виплату у розмірі 20 тисяч гривень, обираються у випадковому порядку.

Варто зазначити, що у цьому розіграші вже є перший переможець. Ним виявився військовий пенсіонер Юрій Мазур.

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

«Договорняки» ПРАТ «ДІПРОЗВ'ЯЗОК» з ДСНС по схематозу впровадження системи оповіщення

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

Як стверджується, пенсіонер дізнався про свій виграш телефоном, але він не повірив тому, що почув і навіть скинув слухавку.

Сертифікат на 20 тисяч гривень: скрін із мережі
Сертифікат на 20 тисяч гривень: скрін із мережі

Виявляється, що військовий пенсіонер Юрій Мазур уже довгий час платить за комуналку через ПриватБанк. Віднедавна він нібито вирішив отримувати пенсійні виплати також через державний банк.

«Я вдячний нагоді, бо ці гроші зараз дуже доречні. Вже рік брат моєї дружини на війні, і я на власному досвіді знаю, як воно там, бо сам учасник бойових дій. У мене багато друзів там залишилося, тож половина суми піде на допомогу нашим військовим, а половина на сім'ю», – емоційно розповів переможець акції «Даримо 20 000 до пенсії».

У державному банку України заявили, що попереду ще буде два подібні розіграші, а це говорить про те, що ще дві особи пенсійного віку можуть отримати приз у розмірі 20 тисяч гривень.

Читайте також:

Українцям пропонують разову виплату 3400 гривень: лише до кінця квітня