Підтримка здоров'я серця стає все більш важливою після 50 років, і включення певних продуктів до раціону може сприяти запобіганню проблемам, пов'язаним із серцем. Лікарі рекомендують включати до раціону наступні продукти:

Лимон.

Вважається, що кислота в лимонному соку здатна розчиняти тромби. Рекомендується з'їдати один лимон на тиждень у сирому вигляді.

Буряк.

Буряк відомий тим, що зберігає молодість кровоносних судин. Незважаючи на те, що вони популярніші взимку, включення їх до раціону влітку не менш корисне.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Они точно есть у каждого: названы привычки, которые способны изуродовать лицо

Все новости

Часник.

Часник відомий своїми захисними властивостями для кровоносних судин, що робить його корисним для запобігання атеросклерозу.

Листова зелень.

Зелень, така як петрушка, кріп, зелена цибуля, шпинат та інші, наголошується на її важливості в раціоні. Багаті на поживні речовини, вони сприяють загальному здоров'ю серця.

Скрин публікації в Telegram
Скрин публікації в Telegram

Ці рекомендації узгоджуються з дієтою, корисною для серця, в якій основна увага приділяється різноманітним продуктам із високим вмістом поживних речовин, які підтримують здоров'я серцево-судинної системи, особливо з віком.

Нагадаємо, субсидії більше не знадобляться: українцям роздадуть великі гроші на оплату комуналки

Раніше «Акценти» повідомляли, "для с*кса…" Ірина Білик розповіла про зв'язок із фанатом, який зробив їй пропозицію на сцені

Як повідомляли «Акценти», українці отримуватимуть подвійні виплати: хто може оформити