Українська співачка Настя Каменських радикально перетворилася у свєму останньому кліпі на пісню «Tu y Yo». У відео співачка представлена ​​у двох різних образах: один із темним волоссям та короткою стрижкою, а інший у рудій перуці.

У відеоролику Каменскьких досліджує тему забороненого кохання, описуючи його як найсильніше і непереборне почуття. Розповідь обертається навколо двох закоханих, які прагнуть бути разом, але їм заважають непереборні обставини.

Пісня зображує сильну пристрасть і бажання, які спалахують щоразу, коли пара зустрічається, незважаючи на перешкоди, що їх поділяють.

"Кохання - це найпотужніше почуття. Саме з кохання створюється все найкраще у світі. Але іноді відбувається так, що від великої сили та непереборності почуттів ми втрачаємо контроль. Але найзабороненіша любов - завжди найсильніша, чуттєва, яскрава! Ця пісня про закоханих, які дуже хочуть бути разом, але не можуть. Щоразу, коли вони бачать один одного, всередині починає палати божевільний вогонь пристрасті. Але є багато непереборних обставин, які не дають цій парі бути разом”, - зазначила Каменських.

Популярні статті зараз

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Подвійна зовнішність артистки та тема забороненого кохання надають кліпу динамічності та емоційності, відбиваючи інтенсивність зображених відносин.

Нагадаємо, онука Софії Ротару пішла стопами зрадниці Ані Лорак? "Забила" на Україну та шикує

Раніше «Акценти» повідомляли, відомий український артист закликав Польщу "вступити в Російську імперію": а сам сидить за бугром

Як повідомляли «Акценти», Павло Зібров жорстко "розмазав" Потапа: "Будуть розбірки"