Українська співачка Оля Полякова та її дочка Марія вирушили у спонтанну відпустку на Занзібар. Полякова поділилася експромтом під час цього заходу, розповівши, що після поїздки до Хмельницького при переїзді до Кишинева показали рейс на Занзібар.

Stories Олі Полякової
Stories Олі Полякової

"Я вирішила їхати на Занзібар в один день. Просто так склалися зірки. Я виступала у Хмельницькому, а з Хмельницького до Кишинева шість годин їзди. У Кишиневі був літак до Занзібару. Так ми сюди й потрапили. Тут сезон дощів і нам про це, щоправда, ніхто не сказав. Але ми все одно поїхали б, якщо чесно. Дощ буває, але він не на весь день”, - розповіла артистка.

Stories Олі Полякової
Stories Олі Полякової

Вирушаючи в якесь місце, Полякова захоплена захопленням від поїздки та красою моря. Вона з гумором охарактеризувала цю практику як «піонерський табір», спільну діяльність та згадала про насолоду місцевою кухнею на Занзібарі. Співачка зазначила, що відпустка триватиме шість днів.

Популярні статті зараз

Запахло смаженим: столичний мажор Олександр Слобоженко зібрався тікати та перевозить авто?

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Stories Олі Полякової
Stories Олі Полякової

"На Занзібарі море як на Мальдівах, просто в нуль. Називається "навіщо платити більше", але звичайно немає такої конфіденційності, як на Мальдівах. Тут такий піонерський табір. Всі ходять одночасно їсти, пити. Сподіваюся, мій відпочинок вам не поперек горла. Я лише на шість днів”, - сказала Полякова.

Stories Олі Полякової
Stories Олі Полякової

Нагадаємо, Леся Нікітюк у прозорій міні-сукні показала стирчать "ніпельки": "Не в образі сказано"

Раніше «Акценти» повідомляли, дочка Олі Полякової плачеться через "важку" життя в Лондоні, доки українці виживають: "Ненавиджу"

Як повідомляли «Акценти», це треба бачити: Злата Огневич та Оля Цибульська без макіяжу зізналися у найпотаємнішому