Довгинцівський районний суд Кривого Рогу ухвалив, що місцевий житель має виплатити газорозподільній компанії "Криворіжгаз" штраф у розмірі 41 265,55 гривень. Таке рішення було ухвалено після того, як з'ясувалося, що мешканець без дозволу користувався газом.

Про це повідомляє видання «obozrevatel»

Ось ключові подробиці справи:

Суд встановив, що мешканець використав природний газ без належного дозволу. Це несанкціоноване використання здійснювалось через існуючий незаконний газопровід.

Зокрема, мешканець підключив 4-метровий шланг до надземного газопроводу. Цей шланг мав різьбове з'єднання, яке підходить для підключення до трубопроводу на вході в обхід газового лічильника. Інший кінець шланга був на кухні мешканця.

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

«Договорняки» ПРАТ «ДІПРОЗВ'ЯЗОК» з ДСНС по схематозу впровадження системи оповіщення

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Тоненькие бретельки на нежных плечах: Женька из "Сватов" в облегающем наряде похвасталась идеальной фигурой

Все новости

Рахунок на оплату було виставлено відповідачу 03.09.2020, термін оплати спливає 21.10.2020. Проте відповідач не виплатив борг, що призвело до позову з боку "Криворіжгазу".

Довгинцівський районний суд зобов'язав відповідача виплатити "Криворіжгазу" штраф у розмірі 41 265,55 грн. Крім того, відповідачеві слід було сплатити судовий збір у розмірі 2102 гривень.

"Зустрічний позов Акціонерного товариства "Оператор газорозподільної системи" "Криворіжгаз" задовольнити. Стягнути 41265 гривень 55 копійок та судовий збір у сумі 2102 гривні", – йдеться у документі.

Цей випадок є нагадуванням про правові наслідки несанкціонованого використання комунальних послуг та наголошує на важливості дотримання правил газорозподілу та належного санкціонованого підключення.

Нагадаємо, очі на лоб полізуть: як "нишком" підвищили тарифи на комуналку восени

Раніше «Акценти» повідомляли, запасайтеся, поки не пізно: восени багато важливих продуктів стануть "розкішшю"

Як повідомляли «Акценти», Європа візьметься за кожного українця: біженців потрусять так, що мало не здасться