Ініційовано грантовий конкурс на підтримку реалізації підприємствами заходів щодо енергоефективності у рамках проекту «Підтримка енергетичної модернізації підприємств у воєнний час». Метою конкурсу є популяризація енергоефективних методів серед приватних підприємств, особливо у виробничому секторі. Переможцям конкурсу буде вручено грант у розмірі 10 000 євро на одне підприємство, яке за результатами енергоаудиту може бути використане виключно для фінансування енергоефективних заходів, зазначених у грантовій угоді.

Дану публікацію розмістили на сайті «budport»

Основні деталі конкурсу:

Приватні підприємства виробничого сектора, причому перевага надається підприємствам, які тимчасово переїхали до інших адміністративно-територіальних одиниць та продовжують свою економічну діяльність.

Крайній термін подання заявок – 1 вересня.

Популярні статті зараз

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

На Переяславщині вп’яте відтворили зажинки: цього разу до обряду долучилися військовослужбовці

Юрій Борисов: як молодший партнер Фірташа перетворився на горіхового олігарха

"Я виглядаю як човен": мама приголомшила неосяжними стегнами після пологів, Кім Кардаш'ян таке і не снилося

Все новости

Деньги. Фото: скриншот youtube
Деньги. Фото: скриншот youtube

Зацікавлені підприємства можуть подати заявку через портал «Дія.Бізнес», де доступна форма заявки.

Конкурс є частиною проекту «Просування енергоефективності та реалізація Директиви ЄС щодо енергоефективності в Україні». Проект реалізується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) за співфінансування Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO).

Конкурс грантів спрямований на заохочення ініціатив щодо енергоефективності на підприємствах та сприяння сталому економічному розвитку, особливо у контексті проблем воєнного часу. Підтримка, що надається в рамках гранту, може допомогти підприємствам впровадити енергоефективні методи, які сприяють економії витрат і захисту навколишнього середовища.