Голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко висловив упевненість, що тарифи на послуги водопостачання в Україні не підвищуватимуться до кінця року. Про це він розповів в інтерв'ю Громадському радіо.

Відповідну публікацію розмісти на порталі новин «hromadske»

Заява Попенка ґрунтується на останніх подіях, коли і президент, і прем'єр-міністр України висловили занепокоєння щодо термінів підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення. Враховуючи ці обговорення на високому рівні та думку про те, що підвищення тарифів на даний момент недоцільне, Попенко вважає, що питання підвищення тарифів на послуги водопостачання навряд чи буде порушено найближчим часом.

Тарифы на воду. Фото: скриншот YouTube-видео.
Тарифы на воду. Фото: скриншот YouTube-видео.

Внаслідок цих обставин, Попенко очікує, що тарифи на послуги водопостачання залишаться незмінними протягом року, що знизить навантаження на споживачів, які в іншому випадку могли б зіткнутися зі збільшенням витрат. Ця позиція відображає чутливість уряду до економічних проблем, з якими стикаються громадяни, та його прагнення уникати непотрібного фінансового тягаря, особливо у таких основних послугах, як водопостачання та водовідведення.

Популярні статті зараз

На Херсонщині незабаром запрацює обладнання для переробки відходів руйнації, отримане від агентства JICA

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

На Переяславщині вп’яте відтворили зажинки: цього разу до обряду долучилися військовослужбовці

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости