У серпні Пенсійний фонд України виділить одноразову грошову виплату ветеранам війни, особам, які постраждали від нацистських переслідувань, та громадянам, які зробили значний внесок у розвиток країни у зв'язку зі святкуванням Дня Незалежності України. Рішення про надання цієї виплати пов'язане із виконанням Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо одноразових грошових виплат ветеранам війни та жертвам нацистських репресій».

Про це пише «espreso»

У резолюції зазначається, що цей одноразовий грошовий платіж надаватиметься щорічно до Дня Незалежності. Одержувачі, які мають право на виплату та є пенсіонерами, отримають її разом зі своєю звичайною пенсією. Військовослужбовцям та особам, які віднесені до категорії ветеранів війни або перебувають на службі, але не є пенсіонерами, Пенсійний фонд України перераховує кошти на рахунки відповідних військових частин або установ.

Пенсионный фонд Украины.  Фото: скриншот YouTube-видео
Пенсионный фонд Украины. Фото: скриншот YouTube-видео

Для інших правочинних одержувачів, які не є пенсіонерами або нині перебувають на військовій службі, вони можуть отримати одноразову грошову виплату, подавши заяву до Пенсійного фонду України разом із необхідними документами, що підтверджують їхнє право на отримання. Платіж буде здійснено на вказаний розрахунковий рахунок в уповноваженому банку.

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Ця ініціатива спрямована на визнання та підтримку ветеранів війни, осіб, які постраждали від нацистських переслідувань, та громадян, які зробили значний внесок у розвиток нації, у відзначення Дня Незалежності України.