ПриватБанк став партнером міжнародної грантової ініціативи EU4Business, спрямованої на допомогу мікробізнесу в Україні. Ця програма, підтримана Європейським союзом та урядом Німеччини, із загальним фінансуванням у розмірі 3 млн. євро, спрямована на те, щоб допомогти мікропідприємствам відновити свою економічну діяльність у регіонах, які сильно постраждали від війни та окупації.

Цю новину розмістили на сайті «today»

У рамках цієї програми правомочні підприємці мають змогу отримати гранти у розмірі до 4 тисяч євро в гривневому еквіваленті, що еквівалентно понад 161 тисяч гривень. Ці кошти призначені для використання з різною метою, включаючи придбання сировини, обладнання, покриття орендної плати, заробітної плати та інших необхідних ділових витрат.

Претенденти, які бажають скористатися цими мікрогрантами, мають заповнити заявки на платформі «Дія», обравши ПриватБанк як свою фінансову установу. Процес подання заявки включає надання докладної інформації про ефективність їх бізнесу як до, так і після вторгнення, а також вказівку передбачуваного використання мікрогранта.

Приватбанк: скрін із мережі
Приватбанк: скрін із мережі

Популярні статті зараз

«Договорняки» ПРАТ «ДІПРОЗВ'ЯЗОК» з ДСНС по схематозу впровадження системи оповіщення

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Юрій Борисов: як молодший партнер Фірташа перетворився на горіхового олігарха

"Я виглядаю як човен": мама приголомшила неосяжними стегнами після пологів, Кім Кардаш'ян таке і не снилося

Все новости

Програма буде здійснюватися у три етапи, кожен з яких орієнтований на окремі регіони та території:

Близько 250 грантів буде виділено регіонам, які сильно постраждали від війни, включаючи Донецьк, Луганськ, Дніпропетровськ, Київ (за винятком самої столиці), Запоріжжя, Суми, Миколаїв, Харків, Чернігів і Херсон. Заявки приймаються з 8 до 21 серпня.

Близько 250 грантів призначено для територій, звільнених від окупації, включаючи Чернігівську, Донецьку, Київську (без столиці), Харківську, Сумську та Херсонську області. Заявки приймаються з 22 серпня до 4 вересня.

Ще 250 грантів призначено для підприємців з решти регіонів України, крім тимчасово захоплених агресорами. Заявки приймаються з 5 до 18 вересня.

У процесі відбору одержувачів грантів враховуватимуться різні фактори, у тому числі ступінь збитків, завданих війною, ефективність заходів, вжитих для відновлення господарської діяльності, потенціал відновлення та інші відповідні міркування.

Ця співпраця наголошує на відданості ПриватБанку підтримці українського бізнесу та сприянню економічному відродженню регіонів, що постраждали від війни.