Данило Гетьманцев, голова фінансового комітету Верховної Ради України (фракція "Слуга народу"), наголосив, що з 1 жовтня 2023 року будуть знову введені штрафи для підприємств, які не встановили контрольно-касової техніки. Про це повідомлялося в інтерв'ю "Українському радіо".

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «ТСН»

З 1 серпня відновлено перевірки підприємств, які працюють із підакцизними товарами, такими як алкоголь, тютюн та паливо, а також у сфері грального бізнесу та фінансових послуг. Гетьманцев зазначив, що найближчими днями Верховна Рада ухвалить план податкових перевірок. Він наголосив, що до кінця року всі підприємства пройдуть перевірки.

В Украине ввели новые штрафы. Фото: скриншот YouTube
В Украине ввели новые штрафы. Фото: скриншот YouTube

Він пояснив, що обсяг перевірок стосується конкретних груп платників податків, у тому числі тих, хто займається підакцизними товарами, такими як горілка, тютюн, паливо та електроенергія, а також банківськими та фінансовими установами та гральним бізнесом. Комплексний план податкових перевірок буде формалізовано найближчим часом і планується провести перевірку всіх підприємств до кінця року.

Популярні статті зараз

Гуманітарна місія команди ВО «Батьківщина»: підтримка військових та медиків

Микола Томенко нагадав про виборчі обіцянки: "5-річний шлях від охлократії до ідіократії"

ОПЗЖ пішло в контрнаступ: кияни будуть платити доньці Бойка за користування картками

Эмилия Кларк оценит: звезда "Орла и Решки" в откровенном купальнике Леся Никитюк повторила образ матери драконов и "Игры престолов"

Все новости