Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль нещодавно оголосив, що уряд запропонує фінансову допомогу власникам садів у Херсонській та Миколаївській областях, які зазнали збитків внаслідок атаки російських терористів на Каховську ГЕС. Внаслідок вибуху греблі багато районів було затоплено, що призвело до знищення садів та посівів.

Відповідну новину повідомили на сайті «napensii»

Щоб допомогти постраждалим, уряд ухвалив рішення про виплату по 3300 гривень за кожну сотку присадибних ділянок, які втратили врожай овочів. Максимальна надбавка за втрачений урожай становитиме до 100 000 гривень на особу.

Город: скрін із мережі
Город: скрін із мережі

«Внаслідок підриву греблі багато ділянок підтопило і люди втратили свої городи та врожай. Допомагатимемо. Передбачаємо виплати у розмірі 3300 грн за втрачений урожай овочів на кожній сотні земельної ділянки приватного городу», - каже урядовець.

Популярні статті зараз

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

«Договорняки» ПРАТ «ДІПРОЗВ'ЯЗОК» з ДСНС по схематозу впровадження системи оповіщення

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

Загалом на допомогу мешканцям Херсонської та Миколаївської областей уряд виділив 271 мільйон гривень. Ця фінансова допомога спрямована на підтримку тих, хто зазнав збитків, та на полегшення у цей непростий час.