ПриватБанк роздає фінансову допомогу українцям через міжнародну гуманітарну організацію CARE . Сума допомоги складає 6600 грн та виплачується одним платежем. Він буде надано внутрішньо переміщеним особам, які тимчасово проживають та зареєстровані у певних товариствах CARE в Івано-Франківській, Вінницькій та Одеській областях.

Про це повідомляє «obozrevatel»

Для отримання даної фінансової допомоги особи повинні належати до однієї з категорій уразливості, у тому числі багатодітні сім'ї з трьома та більше дітьми віком до 18 років, інваліди (I-II групи), неповні сім'ї, особи віком від 60 років, сім'ї, члени яких мають хронічні захворювання, а також сім'ї, в яких є вагітні або жінки, що годують, змушені змінити місце проживання, але не відповідають вищевказаним критеріям вразливості.

Підтримка за програмою CARE надаватиметься протягом трьох місяців із щомісячною допомогою у розмірі 2220 гривень на члена сім'ї. Проте всю суму у розмірі 6660 гривень на кожного члена сім'ї буде виплачено одним платежем. Виплата допомоги здійснюватиметься через платіжну систему PrivatMoney, а кошти будуть автоматично переведені на банківську картку отримувача.

Для одержувачів, які не мають зареєстрованої банківської картки або неправильно вказавши реквізити під час реєстрації, буде надіслано SMS-повідомлення з контрольним номером переказу PrivatMoney. За цим номером матеріальну допомогу можна отримати через платіжну систему ПриватДеньги на картку ПриватБанку в Приват24, терміналах самообслуговування, банкоматі, відділенні ПриватБанку або за телефоном 3700.

Популярні статті зараз

Національна академія наук послала Стефанчука вслід за Табачником і Азаровим

Росіяни тішаться кровопролиттю в Ізраїлі

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Андрій Лопушанський поклав життя на пограбунок країни: історія депутатського успіху

Все новости