Базові тарифні плани на газ для побутових споживачів України залишаються чинними чотири місяці, а постачальники опублікували свої річні цінові пропозиції. Вартість газу залишиться такою самою, як і в попередні місяці, з тарифами від 7,70 до 9,99 грн за кубометр газу. Деякі постачальники пропонують ціни нижче 8 грн за кубометр, а в інших тарифи вищі за цю цифру.

Про це повідомляється на сайті «agronews»

Нафтогаз є домінуючим гравцем на ринку, обслуговуючи близько 98% побутових споживачів. Понад 12,4 млн. домогосподарств купують газ у «Нафтогазу» за фіксованою ставкою 7,96 грн за кубометр. Ці цінові пропозиції дійсні протягом року до 1 травня 2024 року.

Ціни на газ в Україні
Ціни на газ в Україні

Важливо, що в Україні діє мораторій на підвищення тарифів на газ під час повномасштабної війни. Тарифи встановлені на рівні, що діяли на день повномасштабного вторгнення російських військ 24 лютого 2022 року.

Популярні статті зараз

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Микола Томенко розповів про китайський тест для школярів воюючої України

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Все новости

Щодо кольору газового полум'я на плиті, споживачі часто помічають жовте або червоне полум'я і можуть припустити, що паливо розбавлене. Однак колір полум'я зазвичай пов'язаний з несправностями в обладнанні споживача або недоліком кисню і не пов'язаний з якістю газу, наданою постачальниками.