Українці, які постраждали від повномасштабної війни, тепер можуть звернутися за фінансовою допомогою через проект, який фінансує Корпус Милосердя і реалізує громадська організація «Центр соціального партнерства «Перспектива». включаючи Миколаївську та Запорізьку області, Кривий Ріг та деокуповані території Херсонської області. Точна сума фінансової підтримки поки що не розголошується.

Про це пише «progroshi»

Щоб претендувати на допомогу, заявники повинні відповідати певним критеріям, зокрема:

Особи з домогосподарств, що переселилися з районів у межах 30 км від зони активних бойових дій, особливо мешканці сільських населених пунктів.

Мешканці міст та сіл у зонах активних бойових дій, зазначених у переліку територіальних громад.

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

«Договорняки» ПРАТ «ДІПРОЗВ'ЯЗОК» з ДСНС по схематозу впровадження системи оповіщення

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Тоненькие бретельки на нежных плечах: Женька из "Сватов" в облегающем наряде похвасталась идеальной фигурой

Все новости

Домогосподарства, які постраждали від сильного обстрілу.

Сім'ї, які мешкали на територіях, де велися бойові дії протягом останніх 4 місяців.

Деньги Фото: YouTube
Деньги Фото: YouTube

Інші умови для отримання фінансової допомоги пов'язані з конкретними членами домогосподарства, такими як люди віком від 60 років, вагітні жінки, жінки, які проживають у колективних центрах або в аварійних будинках, люди з обмеженими можливостями, особи з трьома та більше дітьми віком до 18 років, і тих, хто втратив свої будинки внаслідок воєнних дій.

Для участі у проекті зацікавлені особи мають заповнити форму попередньої реєстрації. Заяву може подати лише одна людина від кожної сім'ї.

Крім того, ПриватБанк почав виплачувати фінансову допомогу правомочним українцям, які звернулися за підтримкою до організації CARE. Платежі обробляються через платіжну систему PrivatMoney та автоматично переводяться на банківські картки, вказані при реєстрації. Якщо обліковий запис недоступний, одержувачі отримують SMS-повідомлення з кодом контролю перекладу.

Фінансова допомога адресована вразливим групам, у тому числі членам багатодітних сімей, сім'ям з одним батьком чи мамою, людям похилого віку, сім'ям з хронічними захворюваннями, вагітним і матерям-годувальницям. Сума підтримки складає 6660 грн на кожного члена сім'ї, а зняти її можна у різний спосіб, у тому числі в банкоматах або відділеннях банків.