Із серпня в Україні внесено суттєві зміни щодо оплати для різних категорій військовослужбовців.

Про це пише «flot2017»

Призовники, які раніше не отримували доплати, тепер матимуть право на додаткові 6000 гривень на місяць до основного окладу.

Для бійців, які отримали поранення під час служби та перебувають на стаціонарному лікуванні, у відпустці через хворобу, а також тих, хто перебуває в полоні, зниклих безвісти, заручниках або інтернованих в інших країнах, виплачуватиметься щомісячна виплата у розмірі 100 000 гривень. У прикрих випадках військовослужбовців, які загинули під час захисту Батьківщини, таку суму отримають їхні найближчі родичі.

ВСУ: Скриншот YouTube
ВСУ: Скриншот YouTube

Популярні статті зараз

Микола Томенко розповів про китайський тест для школярів воюючої України

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Дмитро Білоцерковець знову рветься до тріумфу: хоче повернути собі вплив

Все новости

Курсанти вищих військових навчальних закладів чи установ із військовою кафедрою чи факультетом матимуть право на щомісячну виплату у розмірі 2350 гривень.

Крім того, військовослужбовці, які обіймають інструкторські чи керівні посади у своїх підрозділах, матимуть право на додаткову винагороду у розмірі від 15 000 до 30 000 гривень залежно від їхньої кваліфікації.

Ці зміни є спробою уряду України забезпечити кращу фінансову підтримку та визнання тих, хто служить в армії, визнаючи їхні жертви та внесок у захист країни.