Встановлення двозонного люксметра справді може допомогти українцям скоротити витрати на електроенергію до 50%. Цей тип лічильника реєструє як кількість використаної електроенергії, і час її споживання, що дозволяє споживачам користуватися нижчими тарифами в непиковые години.

Про це пише «znaj.ua»

При двозонному лічильнику електроенергія, спожита вночі (з 23:00 до 7:00), тарифікується за нижчим тарифом, що може призвести до значної економії. За цей час українці платитимуть лише половину ціни за тарифом, що робить його економічним варіантом для тих, хто може перенести споживання електроенергії на непікові години.

Світло: скрін з відео
Світло: скрін з відео

Споживачі можуть перевірити на екрані свого двозонного лічильника показання «денного» тарифу (з 7:00 до 23:00) та «нічного» тарифу (з 23:00 до 7:00), а також загальну кількість споживаної електроенергії.

Популярні статті зараз

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Тоненькие бретельки на нежных плечах: Женька из "Сватов" в облегающем наряде похвасталась идеальной фигурой

Все новости

Споживачам важливо регулярно здавати показання приладів обліку, у тому числі окремо за денним та нічним тарифом, у встановлені терміни. У разі виявлення будь-яких невідповідностей або відхилень у зареєстрованому споживанні електроенергії споживачам рекомендується негайно звертатися до оператора розподільчої системи. Оператор системи розподілу передаватиме точні свідчення постачальнику електроенергії для виставлення точних рахунків з урахуванням фактичного споживання електроенергії.