У серпні додаткові виплати матимуть окремі категорії громадян України. Ці виплати надаються ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань, а також ветеранам російсько-української війни та членам сімей загиблих ветеранів. Ці одноразові доплати традиційно проводились у травні до Дня Перемоги, але цього року було перенесено на серпень у зв'язку із Днем незалежності України.

Цю інформацію оприлюднили на сайті новин «ТСН»

Точні суми доплат за серпень на даний момент невідомі, але вони будуть не нижчими від сум, виплачених у 2021 році. Наприклад, інваліди 1, 2 та 3 груп отримають 4421 гривню, 3906 гривень, та 3 391 гривню відповідно. Учасники бойових дій та постраждалі учасники Революції гідності отримають 1491 гривню, а особи, які мають особливі заслуги перед державою, отримають 4421 гривню. Члени сімей загиблих ветеранів отримають 966 гривень, а учасники війни – 612 гривень.

Повышение пенсии. Фото: скриншот Youtube-видео
Повышение пенсии. Фото: скриншот Youtube-видео

Ці додаткові виплати спрямовані на підтримку та визнання тих, хто служив Україні та пожертвував собою за часів конфліктів та труднощів.

Популярні статті зараз

Гуманітарна місія команди ВО «Батьківщина»: підтримка військових та медиків

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

Так, на превеликий жаль, немає можливості підвищити пенсії всім громадянам України. Навіть ці щорічні доплати до пенсійних виплат призначені не всім, а лише тим категоріям, про які писалося вище.