Українцям повідомили, що у 2023 році заплановано три підвищення пенсій: індексація у березні, перерахунок працюючим пенсіонерам у квітні та липневе підвищення для тих, хто вийшов на заслужений відпочинок за спецзаконами. Однак є такі категорії пенсіонерів, які у 2023 році зовсім не отримають підвищення.

Цю інформацію надали на порталі новин «napensii»

На превеликий жаль, є такі категорії українців пенсійного віку, які не отримуватимуть жодних підвищень виплат цього року. Наразі йдеться про таких українців: працюючі пенсіонери, які мають низький страховий стаж, та виплати менше 2 100 гривень, колишні працівники прокуратури, ті люди, чиї пенсії перевищують максимально встановлений законом розмір у 20 930 гривень, а також ті, хто отримують щомісячне довічне грошове утримання, наприклад, судді.

Украинские пенсионеры. Фото: скриншот YouTube-видео
Украинские пенсионеры. Фото: скриншот YouTube-видео

Крім цього, українцям нагадали про те, що понад 400 тисяч пенсіонерів, які продовжують працювати, отримали надбавки 221,74 гривні. Проте пенсії для цієї категорії були перераховані для 654,9 тисячі українців.

Популярні статті зараз

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Колишня дружба, російський паспорт, та безвілля у столичній висотці: історія однієї війни не на полі бою

Юрій Борисов: як молодший партнер Фірташа перетворився на горіхового олігарха

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

Також перерахунок торкнувся ще 537,5 тисяч пенсіонерів. Для цих людей було перераховано виплати у зв'язку зі страховим стажем.

Так, ситуація з пенсіями у нас у країні склалася тяжка. Але, навіть попри війну українська влада продовжує виплачувати пенсійні виплати та грошову допомогу.