Повідомляється, що українці, які користуються послугами "ПриватБанку", тепер не можуть знімати гроші в банкоматах завдяки мобільному телефону. Так, без пластикової картки перевести в готівку кошти нібито більше не вийде. Якщо раніше ця функція була доступна всім, то тепер вона нібито не працює. Саме через це "нововведення" на порталі державного банку з'явилася маса обурень від клієнтів.

Наприклад, є такий користувач під ніком Shulezhko. Він заявив про те, що послуга «Безкартове зняття готівки» зазнала збою. Людина намагалася зняти гроші з картки через банкомат Приватбанку тричі, але в нього нічого не вийшло. Клієнт стверджує, що намагався перевести в готівку гроші трьома різними способами: відсканував код на екрані банкомату, потім вибрав картку, з якої планував отримати кошти, ввів ПІН, натискав кнопку «Зняття готівки без картки», вводив номер телефону і набирав останні цифри номера для підтвердження операції , входив у мобільний додаток Приват24, вибирав потрібну картку в меню «Послуги/Зняття готівки» та вводив ПІН.

ПриватБанк
ПриватБанк

Важливо відзначити, що при кожній спробі перевести в готівку гроші, банкомат відмовлявся видавати кошти і просив клієнта користуватися банківською картою з метою безпеки. Щодо кол-центру Привату, то йому сказали, що з'ясують причину проблем, але жодних результатів немає.

Крім цього, є безліч українців, які кажуть, що зняти готівку в банкоматах без картки буває неможливо. Також є маса банкоматів, які мають проблеми із NFC-зчитувачами. Люди кажуть, що краще не втрачати свого часу та знімати готівку через каси супермаркетів.

Популярні статті зараз

«Договорняки» ПРАТ «ДІПРОЗВ'ЯЗОК» з ДСНС по схематозу впровадження системи оповіщення

Відсьогодні на річках Сумщини дозволено рибалити

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Тоненькие бретельки на нежных плечах: Женька из "Сватов" в облегающем наряде похвасталась идеальной фигурой

Все новости