Повідомляється, що в Україні було запроваджено нові жорсткіші перевірки. Справа в тому, що роботодавці мають оформляти зі співробітниками трудові відносини та сплачувати всі податки. Якщо це правило буде порушено, варто очікувати дуже жорсткого покарання.

Про це повідомляється на порталі «24tv»

Насамперед слід зазначити, що у податковій службі вже зробили відповідну заяву. Так, ті роботодавці, які не оформлюють своїх співробітників і не сплачують за них податки та ЄСВ, сплатять величезні штрафи.

Деньги.  Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Крім цього, надійшла інформація про те, що вже розпочалися перевірки та моніторинг роботодавців. Як каже закон України, за порушення, про яке йшлося вище, світить штраф розміром 200 тисяч гривень за одного працівника.

Популярні статті зараз

Системи оповіщення з Львівщини викликали сумніви громадськості

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Все новости

«Бізнес, який платить зарплати «в конвертах», чекають шалені штрафи. Податківці почали посилений моніторинг підприємців і попереджають, що за виявлення порушень обіцяють карати. Штраф за одного неоформленого робітника може скласти 200 тис. грн», - повідомили мешканцям нашої країни.

Скрин публікації з Telegram
Скрин публікації з Telegram

Варто визнати, що це досить великі штрафи. Однак якщо оформити людину офіційно та сплачувати всі податки, то це буде набагато дешевше, ніж заплатити такий великий шестизначний штраф.