На території України продовжують виплачувати фінансову допомогу. Так, багато категорій, які постраждали від війни, отримують гроші від держави та міжнародних організацій. Однак зараз йтиметься про українських військових, яким належить грошова виплата.

Дану інформацію опублікували на сайті новин «telegraf»

Згідно з проектом Міністерства у справах ветеранів України та Червоного Хреста України, є такі військові, які отримають 16 тисяч гривень у вигляді фінансової допомоги.

Як відомо, на ці кошти можуть претендувати ветерани, які отримали 1 або 2 групу інвалідності через бойові дії.

Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Наркомагнат Олег Куцурук хоче розвивати "бізнес" в Україні: "Італієць" вступає у боротьбу

Бренді та вино з лохини: українські фермери вийшли на новий рівень переробки ягід

Як зрадник став «волонтером»

Огромная кость торчит: Волочкова обложилась цветами и сняла пуанты – зрелище жалкое, лучше б на шпагат села

Все новости

Окрім цього, грошову виплату можуть отримати не лише бійці, а й українці, які здобули інвалідність 1 чи 2 групи через війну. Проте таким людям заплатять не 16 тисяч, а 4 тисячі гривень.

Важливо зазначити, що кошти надходитимуть протягом 4 місяців по 4 тисячі гривень. Ця допомога надається навіть незалежно від отримання іншої допомоги.

Для того, щоб отримувати цю виплату, потрібно звернутися до є-Ветеран та виконати такі процедури: перейдіть до системи є-Ветеран, натиснути на посилання «Надання підтримки особам з інвалідністю в результаті війни», пройти електронну ідентифікацію та автентифікацію за допомогою електронного підпису. Також після цього потрібно: уважно перевірити усі ваші дані, які з'являться на екрані, погодиться на обробку даних.

Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Після того, як особа проробить всю процедуру до Мінветеранів, надійде заявка, де її перевірять у Єдиному державному реєстрі ветеранів війни.