Є інформація, що клієнтка Ощадбанку зіткнулася з проблемами. Вона вирушила на сайт Мінфіну і заявила, що її картку було заблоковано без жодних причин. Жінка вирішила повідомити, що у неї трапилося, та докладно описала проблему.

Про це повідомляється на порталі «tehnofan», посилаючись на скаргу українки.

«Соціальну картку заблокували під час воєнного стану, хоча попереджала, що мене немає в Україні, а в банку повідомляли, що картки автоматично будуть продовжені до 31 серпня!» – бідкається українка.

Важливо зазначити, що жінка, яка є клієнтом Ощадбанку, перебуває за кордоном. Коли вона попросила, щоб їй відкрили віртуальний рахунок, у фінустанові сказали, що їй потрібно робити нову картку. Проте українка не може зробити цього фізично, оскільки вона за кордоном.

Ощадбанк. Фото: скриншот Youtube-видео
Ощадбанк. Фото: скриншот Youtube-видео

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Крім цього, жінка сказала, що її найбільше засмутило те, що її картку було заблоковано, навіть незважаючи на те, що в Ощадбанку пообіцяли продовжити термін дії її картки автоматично до кінця літа.

«Представник банку порадив попросити виконавчу службу надсилати соціальні виплати на іншу картку. Витратила половину дня, щоб з'ясувати, як діяти у цій ситуації – компетентності нуль! У чат-боті відповіли, що потрібно дзвонити на гарячу лінію, на гарячій лінії відповіли – «їдьте в Україну та отримайте нову картку», – продовжила засмучена клієнтка державного банку.

Ще жінка зверталася за допомогою до співробітників Ощадбанку, щоб їй відновили доступ до картки. Це їй необхідно, щоб отримувати соцвиплати, однак працівники не допомогли їй.