Українцям повідомили, що вони можуть отримати фінансову допомогу від знаменитої благодійної організації. Так, було повернуто грошові виплати від Червоного Хреста розміром 16 тисяч гривень. Однак на ці гроші можуть розраховувати далеко не всі, тому що потрібно відповідати певним категоріям.

Відповідну інформацію опублікували на порталі новин «tehnofan»

Зараз йтиметься про ветеранів з інвалідністю І та ІІ групи. Як відомо, зараз в Україні таких громадян приблизно 25 тисяч осіб.

У квітні було завершено другий етап, коли приймалися заявки на цю фінансову допомогу. Також вже триває перевірка даних та різноманітні перевірки, які дають можливість людям із вищезгаданої категорії отримати гроші.

Деньги. Фото: скриншот youtube-видео
Деньги. Фото: скриншот youtube-видео

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Все новости

Щодо самої виплати, то в Міністерстві ветеранів кажуть, що гроші надходитимуть на рахунки ветеранів протягом 4 місяців сумою 4 тисячі гривень. Кошти виплачуватимуть щоп'ятниці до 7 липня 2023 року.

Важливо повідомити, що якщо людина вже отримувала фінансову допомогу від Червоного Хреста, то повторно надсилати заявку немає сенсу.

На даний момент консультації по телефону не дійсні, на жаль. Однак якщо у людини є якісь питання, то є можливість звернутися на електронну адресу: Eveteran@mva.gov.ua.