Через повномасштабне вторгнення Росії в Україну, мільйони українців залишили рідні будинки, рятуючись від переслідувань окупантів та від війни. Багато хто з біженців ще залишився за кордоном і намагається влаштувати там своє життя. Проте міжнародні організації та українська держава продовжують допомагати українцям не лише гуманітарною, а й грошовою допомогою.

Про це повідомляється на порталі новин «24tv»

Є інформація про те, що Канадсько-український фонд та Український канадський фонд імені Тараса Шевченка заявили, що вони разом розпочали новий проект, який може допомогти українським студентам у Канаді. Так, зараз йтиметься про солідні стипендії для українських біженців.

В організації повідомляється, що стипендіальний фонд КУФ надаватиме грошову допомогу переселенцям, які навчаються у вищих навчальних закладах у Канаді.

Доллары. Фото: скриншот youtube-видео
Доллары. Фото: скриншот youtube-видео

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

На даний момент цей фонд має 300 тисяч доларів. Це свідчить, що 60 успішних українських студентів отримають по 5 тисяч доларів.

Ця організація впевнена, що інвестування у молодь – чудове рішення. На думку фонду, це допоможе як Україні, так і Канаді у майбутньому. Також це дасть просто неймовірну мотивацію для студентів, оскільки грошова допомога є дуже солідною.

Є спеціальний портал, на якому можна докладніше дізнатися про стипендії на навчання в Канаді.