Житель України заявив, що державний банк Приват заблокував його картку та позбавив його доступу до своїх грошей. Проте найбільше дивує те, що банк вирішив навіть не називати причини такої події. У зв'язку з цим українець оприлюднив свій коментар із обуреннями в акаунті ПриватБанку у Facebook.

Як стверджує клієнт державної фінустанови, Приват позбавив доступу до карти, на якій лежать його гроші. Також українець заявив, що зворотного зв'язку від ПриватБанку він не отримав і навіть гадки не має, чому його картку було заблоковано.

"ПриватБанк краде мої гроші через блокування карток. Нічого не пояснюють: ні через дзвінки на 3700, ні через чат у Приват24, ні через персонального банкіра Голд-клуб", - каже мешканець України.

ПриватБанк. Фото: скриншот YouTube-видео
ПриватБанк. Фото: скриншот YouTube-видео

Клієнт банку зазначає, що він навіть гадки не має, коли розблокують його картку і чому на неї було накладено арешт. Також чоловік запевняє, що він жодного разу не проводив жодних сумнівних операцій. Так, українець гадки не має, чому так сталося, бо сам банк не дає жодних пояснень.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

"Варіанти відповідей були: "чекайте 5 днів, перевірка", "їдьте у відділення розбиратися - без вашої присутності не розблокують." Жодних сумнівних/незаконних операцій і не було. Тупо і без пояснень", - продовжив українець.

Коментар клієнта ПриватБанку
Коментар клієнта ПриватБанку

Варто зазначити, що це далеко не вперше, коли відбувається така проблема. Останнім часом все більше карток українців блокуються без жодних причин.