У мережі з'явилася офіційна інформація щодо тарифів на блакитне паливо в Україні. У "Нафтогазі" заявили, що тариф на газ залишиться незмінним ще до 1 травня 2024 року.

Цю інформацію повідомили на порталі новин «24tv», посилаючись на заяву голови «Нафтогазу».

Повідомляється, що на час військового стану в "Нафтогазі" залишаться колишні ціни на газ - 7,96 гривні за кубометр, зараз йдеться про тариф "Фіксований", який був дійсним до 1 травня 2023 року.

Шеф популярної компанії під назвою "Нафтогаз" сказав, що на це рішення вплинуло кілька факторів: воєнний стан та економічна ситуація.

Тарифы на газ. Фото: скриншот YouTube
Тарифы на газ. Фото: скриншот YouTube

Популярні статті зараз

Запахло смаженим: столичний мажор Олександр Слобоженко зібрався тікати та перевозить авто?

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

"Для побутових клієнтів ціна газу залишається незмінною – 7,96 гривні за кубометр з 1 травня 2023 року по 1 травня 2024 року включно. Це рішення ухвалене з урахуванням військового стану та економічної ситуації в Україні", - заспокоїв українців Олексій Чернишов.

Це досить приємні новини. Однак якщо говорити про тарифи на воду та електрику, то тут склалася дещо інша ситуація. Є дуже велика ймовірність того, що спочатку літа за воду та світло доведеться платити більше.

Світло: скрін з відео
Світло: скрін з відео

Влада вже неодноразово попереджала мешканців України про те, що тарифи на світло підвищуватимуться. Це необхідно для того, щоби ремонтувати критичну інфраструктуру, яку пошкодила Росія своїми ракетними атаками.