У мережі з'явилася досить несподівана інформація про те, що на території України під час воєнного стану стало ще більше багатіїв. Так, мільйонерів стає все більше за таких тяжких часів. Саме таку інформацію можна отримати після декларацій про доходи за 2022 рік.

Ці відомості розмістили на порталі «novyny.live», посилаючись на заяву шефа Податкового комітету Верховної Ради (ВРУ) Данила Гетьманцева.

Як каже чиновник, в Україні під час війни на 1334 мільйонери побільшало. До того ж до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну офіційно було нараховано 8177 мільйонерів. Однак після декларації доходів багатіїв стало більше – 9511 осіб.

Деньги. Фото: скриншот youtube
Деньги. Фото: скриншот youtube

Крім цього, Данило Гетьманцев стверджує, що ця ситуація говорить про те, що українці нібито стали більш свідомими та зрозуміли, що потрібно декларувати свій стан.

Популярні статті зараз

Криптомафія Match systems-Garantex під крилом російських спецслужб: гроші зникають, а знайти крайніх неможливо

Вагітність Наталії Могилевської не дає спокою українцям: "Претендент на батьківство..."

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Прикрылась только колготками: Настя Ивлеева покрасовалась аппетитными булочками

Все новости

"Це, безумовно, не говорить про підвищення реальних доходів українців у війну, але свідчить про те, що українці стали більш відповідально ставитись до декларування", - пояснює народний депутат.

Статистика декларації доходів
Статистика декларації доходів

Також чиновник каже, що сума задекларованих доходів на даний момент становить 114,5 мільярда гривень, а не 25, як раніше. Це свідчить про те, що до бюджету України прийде 3,2 мільярда гривень як податок.

Читайте також:

В 1.5 рази дешевше за тиждень: в Україні обвал цін на улюблені ягоди

Додаткові гроші для пенсіонерів України: кого потішать надбавками до пенсії