Навіть незважаючи на військовий стан в Україні, влада продовжує виплачувати пенсійні виплати пенсіонерам. Вже майже всі українці пенсійного віку відчули на собі березневу індексацію. Також пенсіонери, що працюють, теж отримали перерахунок пенсійних виплат. Однак зараз йтиметься про ще одну категорію, яка також може розраховувати на надбавки до соціальних виплат.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «tehnofan»

Зараз йтиметься про ту категорію пенсіонерів, яким відклали індексацію пенсійних виплат на цілих 4 місяці - чиновники, держслужбовці, науковці та народні депутати.

пенсіонери
пенсіонери

Як повідомляється, індексація для даної категорії відбуватиметься точно за такою формулою, що й для інших українських пенсіонерів. Наприклад, якщо пенсія українця з вищезазначеної категорії становить 5000 тисяч гривень, то після індексації вона дорівнюватиме 5985 гривень. Є інформація про те, що підвищені виплати мають надходити нібито з 1 червня 2023 року.

Популярні статті зараз

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Дарницький воєнком Руслан Тригуб, який п'яним лазив та ганьбився, продовжує очолювати ТЦК

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

Пенсионеры получат надбавки. Фото: скриншот Youtube-видео
Пенсионеры получат надбавки. Фото: скриншот Youtube-видео

Крім цього, мешканцям України нагадали, що цього року було кілька великих перерахунків пенсійних виплат. До того ж, у березні 2023 року була масштабна індексація соціальних виплат в Україні, вона нібито торкнулася 10.5 мільйонів українських пенсіонерів.