Через те, що Росія розв'язала в Україні повномасштабну війну, можна спостерігати справжній хаос на українському ринку. Через те, що Мелітополь перебуває під тимчасовою окупацією, на ринку ягід склалася дуже сумна ситуація. Справа в тому, що багатьма улюбленими черешнями можна побачити за ціною понад 1 тисячу гривень за кілограм.

Про це повідомляє портал «znaj.ua»

У травні українці не змогли насолодитися улюбленою ягодою – черешнею. Вона стала справжнім делікатесом, бо у деяких місцях її продають по 1500 гривень за кіло.

Якщо говорити про супермаркети на території України, то там продукт продається за ціною від 600 до 1000 гривень за кілограм.

Відомо, що на території Закарпаття черешня дозріває раніше, ніж у інших регіонах України. Однак там популярна ягода також коштує космічних грошей – 600 грн/кг.

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

Колишня дружба, російський паспорт, та безвілля у столичній висотці: історія однієї війни не на полі бою

«Договорняки» ПРАТ «ДІПРОЗВ'ЯЗОК» з ДСНС по схематозу впровадження системи оповіщення

"Я виглядаю як човен": мама приголомшила неосяжними стегнами після пологів, Кім Кардаш'ян таке і не снилося

Все новости

Ціни на черешню
Ціни на черешню

Якщо говорити про столицю України, то, за словами користувачів соцмережі, черешня у Києві торгується на позначках від 750 до 1200 гривень.

Однак сервіс Fruit Time побив усілякі рекорди, оскільки там за черешню просять 1498,40 грн/кг.

Фахівці кажуть, що така ситуація склалася через те, що черешню в Україну завозять із Іспанії. Саме тому такі надхмарні ціни.

Ціни на черешню
Ціни на черешню

Президент Української Плодоовочевої Асоціації Тарас Баштанник вирішив прокоментувати ситуацію, що склалася, і сказав: «У разі нестачі вітчизняних фруктів їх можна імпортувати з інших країн. При цьому ціни будуть високими. Але ми матимемо пропозицію пропонувати споживачам».