Жителям України повідомили про те, що деяким категоріям належить нова грошова виплата від ООН. Люди, які опинилися у тяжкій ситуації через війну, можуть отримати гроші.

Цю інформацію оприлюднили на порталі новин «today»

Українцям повідомили, що вони можуть перейти на сайт та дізнатися, хто може претендувати на фіндопомогу.

Розмір виплати від ООН становить 6600 гривень, які виплачуватимуть три місяці по 2200 грн. Однак на кошти можуть розраховувати далеко не кожні українці. До категорій на виплати належать: ВПО, що змінили місце проживання з початку війни, населення, яке постраждало внаслідок воєнних дій у таких областях: Дніпропетровській, Харківській, Одеській, Полтавській, Запорізькій, Кіровоградській, Черкаській, Чернігівській, Сумській. Також йдеться про людей, які були змушені виїхати в інший регіон через війну, і повернулися додому.

Деньги. Фото: скриншот youtube-видео
Деньги. Фото: скриншот youtube-видео

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Софія Ротару показала себе вперше за довгі часи: хусточка та без волосся

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

Важливо відзначити, що це далеко не всі вимоги для отримання грошей. Справа в тому, що потрібно обов'язково відноситися до одного або кількох критеріїв уразливості. Зараз йдеться про сім'ї, де лише один батько чи мати з дітьми до 18 років або з людиною похилого віку від 55 років. Також сім'ї, які представляє самотня людина похилого віку або кілька людей похилого віку (55 років і старше), або старший глава сім'ї з однією дитиною або кількома неповнолітніми дітьми. Сім'ї з людиною або людьми з інвалідністю, хронічними захворюваннями тощо теж можуть отримати кошти.

Крім цього, прийомні сім'ї, які займаються дітьми без супроводу, та дітьми, розлученими з батьками, теж відносяться до категорії вразливості. Однак у цьому випадку потрібні документи, які це підтвердять. Ще ті сім'ї, де дохід на одну особу не перевищує 5400 гривень, і ті, хто раніше не отримував грошей від ООН, також можуть отримати цю грошову виплату.