Усі українці відчули на своїй кишені серйозне зростання на всі продукти. Якщо справа стосується овочів, то вони дуже подорожчали за останній рік. Зараз йтиметься про нові ціни на буряки, які можуть увести в ступор буквально кожного.

Дану публікацію оприлюднили на сайті «znaj.ua»

Насамперед варто згадати зимовий та весняний період, оскільки саме в цей час рекордно почали дорожчати популярні в Україні продукти. Якщо говорити про овочі, то ціна на них буквально відлітала в космос, але буряк тоді дешевшав. Однак на сьогоднішній день можна побачити серйозне зростання цін на популярний овоч.

Фото свеклы
Фото свеклы

Старий буряк сьогодні продається майже по 10 гривень за кілограм, а у квітні за цей коренеплід просили 9 гривень за кіло. Багато залежить від магазину чи супермаркету, де продається буряк. Наразі вона торгується в діапазоні від 6,90 до 12.90 гривні за кілограм.

Популярні статті зараз

Колишня дружба, російський паспорт, та безвілля у столичній висотці: історія однієї війни не на полі бою

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Як Павло Фукс та Віталій Хомутиннік пов'язані зі схемщиком Дмитром Сенниченком: отримали щедрий подарунок

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

Ціни на буряки
Ціни на буряки

Важливо повідомити, що в українських супермаркетах вже з'явився молодий буряк. Цей продукт собі дозволить далеко не кожен українець, оскільки він став надто дорогим. Так, ціна на молоді буряки в 10 разів вища, ніж на старі – 83,40 гривні за кілограм. У Варусі цей овоч продають по 79,90 гривні за кілограм, а в Ашані – 86,90 гривні за кілограм.

Читайте також:

Гідне життя? В Україні планують підвищити мінімальну зарплату, названо суму

Невиплачені пільги для українців: що потрібно зробити, щоб повернути "упущене"

Обвалення цін на улюблену їжу: в Україні цінопад на життєво важливу продукцію