У зв'язку з тим, що Росія розв'язала на території України повномасштабну війну, багато українців зіткнулися із серйозними проблемами. Є багато людей, які були змушені евакуюватися через бойові дії в їхніх рідних містах. Саме таким українцям і належить грошова допомога від держави.

Дану інформацію розмістили на сайті новин «tehnofan»

Українська держава виплачує грошову допомогу до 3 тисяч гривень тим людям, які вирішать евакуюватись із деокупованих територій.

У Міністерстві реінтеграції заявили, що виплати належать усім українцям, які хочуть евакуюватися після тимчасової окупації. На виплати можуть розраховувати ті українці, які евакуювалися автобусом чи потягом.

Деньги Фото: YouTube
Деньги Фото: YouTube

Популярні статті зараз

Микола Томенко про чергову дику історію з Києва: "Про "чесну владу" із простотою Герасима із "Муму"

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Тоненькие бретельки на нежных плечах: Женька из "Сватов" в облегающем наряде похвасталась идеальной фигурой

Все новости

Щодо суми фінансової допомоги, то українська влада виділяє 2000 гривень на дорослу людину та 3000 гривень на дітей віком до 18 років та для людей з інвалідністю.

Важливо зазначити, що з більш докладної інформації можна звернутися на гарячу лінію з кризових питань 15-48. Також є номер спеціального Уповноваженого з питань ВПО – 066 813 62 39.

Навіть у такі важкі для України часи нужденним українцям виплачують кошти. Так, це не великі гроші, проте вони можуть досить допомогти в такий непростий для українців час.

Читайте також:

Старих цін уже не буде: скільки коштуватиме борщовий набір цього літа

Частина українських пенсіонерів стане багатшою: хто отримає неабиякі надбавки