Мешканців України попередили про те, що наразі діє новий закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень та рішень інших органів під час воєнного стану». Так, це говорить про те, що заарештовуватимуть рахунки українців практично з будь-якими боргами.

Цю інформацію розмістили на порталі «today»

Цей закон дає можливість банкам змогу арештувати рахунки клієнтів. Справа в тому, що раніше такі процедури робилися лише в тому випадку, якщо українець має борг понад 100 тисяч гривень. Це все повідомляє про те, що українці навіть із дрібними боргами можуть зіткнутися з арештом рахунку.

Важливо зазначити, що новий закон торкається всіх фінустанов України, а рахунки блокуватимуть усім, хто з боргом: від військових до чиновників.

"ПриватБанк". Фото: скриншот YouTube-видео.
"ПриватБанк". Фото: скриншот YouTube-видео.

Популярні статті зараз

У доньки столичного забудовника Ніконова знайшли російський паспорт

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

Для того, щоб повернути доступ до своїх заарештованих рахунків, клієнт ПриватБанку має вирішити питання з виконавчими службами. Так, усі рахунки будуть розблоковані лише після того, як надійде рішення про зняття арешту від державних виконавців.

Крім цього, уточнюється, що українець, якому заблокували рахунок, матиме доступ до суми, яка дорівнює 13.4 тисячам гривень. Для юридичних осіб ліміт буде 33.5 тисяч гривень. Однак, щоб мати доступ до такої суми, потрібно подати заяву на ім'я виконавця з проханням розблокувати один із рахунків.

Карта ПриватБанка, фото: скриншот You Tube
Карта ПриватБанка, фото: скриншот You Tube
Карта ПриватБанка, фото: скриншот You Tube

Також у державному банку України повідомили, що більше корисної інформації щодо відновлення своїх рахунків можна знайти у додатку «Дія» або зателефонувати за номером: 38 (044) 364 23 93.