Як повідомляється, існує постанова № 340 "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання окремих видів грошової допомоги, пільг та житлових субсидій". Наразі йдеться про те, що українці можуть отримати свої раніше невиплачені пільги.

Цю інформацію надали на порталі « meta »

Справа в тому, що є гроші, які були на обліку для виплат пільг за спеціальними записами 1 червня 2022 року. За цими записами можна спостерігати, що пільговики не зверталися по свої виплати рік тому. Цей облік припинився 20 грудня 2022 року, а кошти нібито повернулися до АТ "Ощадбанк" щодо Мінсоцполітики.

Важливо повідомити, що ПФУ виплачуватиме ці гроші до вересня 2023 року за зверненнями українців, яким належать пільги.

Выплаты. Фото: Акценты
Выплаты. Фото: Акценты

Популярні статті зараз

Микола Томенко про чергову дику історію з Києва: "Про "чесну владу" із простотою Герасима із "Муму"

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Росіяни тішаться кровопролиттю в Ізраїлі

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

Для того, щоб отримати свої невиплачені раніше пільги, необхідно подати відповідну заяву до Пенсійного фонду. У цій заяві слід зазначити: назву документа, що дає право на пільги, його серію та номер, ким виданий та дата видачі. Важливо зауважити, що потрібно пред'явити оригінал або електронне посвідчення ветерана. Ще потрібно вказати реєстраційний номер облікової картки платника податків, серію та номер або свідоцтва про народження, паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України, ким видано та дату видачі. Також потрібно вказати номер рахунку (IBAN) та найменування банку, щоб отримувати виплати на картку.