Є відомості про те, що пенсіонери України можуть мати серйозні проблеми з пенсіями, якщо закінчується термін дії їхньої картки. Однак є способи, які допоможуть уникнути неприємностей. Саме тому ПФУ вирішив дати кілька цінних рекомендацій про те, як отримувати виплати вчасно та як виправити неприємності з карткою.

Ці відомості розмістили на порталі «focus»

Проблеми з виплатою пенсій можуть виникнути, коли у банківської картки закінчується термін дії. Це стало відомо після того, як одна українка поцікавилася у Пенсійного фонду, що робити в подібній ситуації, щоб не втратити свої кошти.

Банковская карта. Фото: скриншот YouTube-видео
Банковская карта. Фото: скриншот YouTube-видео

У ПФУ повідомили, що якщо в українського пенсіонера спливає термін дії його картки, то він може не отримувати соцвиплати вчасно. Щоб цього не сталося, необхідно дізнатися, що у вашому банку під час воєнного стану автоматично продовжується термін дії картки.

Популярні статті зараз

На Переяславщині вп’яте відтворили зажинки: цього разу до обряду долучилися військовослужбовці

Колишня дружба, російський паспорт, та безвілля у столичній висотці: історія однієї війни не на полі бою

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

Важливо зазначити, що якщо термін дії картки спливає, то банк повинен про це повідомляти. Ще відомості можна отримати за гарячою лінією і на сайті.

Банковские карты, фото: скриншот You Tube
Банковские карты, фото: скриншот You Tube
Банковские карты, фото: скриншот You Tube

Якщо картка банку виявилася заблокованою через закінчення терміну її дії, то людині необхідно піти у відділення банку та зайнятися процесом її відновлення. Поки картка перевипускатиметься, то пенсія нараховуватиметься на рахунок, проте коштами можна буде користуватися лише після їх отримання.