Як відомо, чимало українців та українських сімей виїхали за кордон із початку повномасштабного вторгнення Росії до України. Багато жителів нашої країни поїхали до Польщі, проте Швеція вже прийняла понад 40 тисяч українців. Зараз йтиметься про те, як українці облаштувались у європейській країні і скільки вони там отримують.

Цю новину надали на сайті "ТСН", посилаючись на слова міністра міграції Марії Мальмер Стенергард.

Важливо повідомити, що у Швеції хочуть подвоїти прибутки для біженців. Так, це говорить про те, що мігранти з України, які влаштувалися на роботу у Швеції, можуть отримувати зарплати вдвічі більше.

Повідомляється, що дохід для мігрантів становитиме не 13 тисяч шведських крон, що дорівнює 49 911 гривень, а 26,5 тисячі шведських крон на місяць (102 162 грн).

Валюта. Фото: скриншот YouTube-видео.
Валюта. Фото: скриншот YouTube-видео.

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

«Договорняки» ПРАТ «ДІПРОЗВ'ЯЗОК» з ДСНС по схематозу впровадження системи оповіщення

Юрій Борисов: як молодший партнер Фірташа перетворився на горіхового олігарха

Все новости

Марія Мальмер Стенергард запевняє, що люди, які проїжджають півсвіту, щоб потрапити до Швеції, мають отримувати гідну оплату праці. Так, зараз йдеться про заробітну плату у розмірі 102 162 гривень на місяць.

Крім цього, є статистика, яка говорить про те, що понад 70% мігрантів у Швеції одержують понад 25 000 шведських крон, що дорівнює 96 337 гривень на місяць.

Також посол України у Швеції Андрій Плахотнюк зазначив, що європейська країна вже прийняла понад 40 тисяч біженців із України.