Останнім часом можна спостерігати за стабільністю на ринку валют в Україні. Фахівці стверджують, що стабільність буде до кінця весни, однак є деякі фактори, які можуть раптово змінити все. Про це повідомляє інвестиційний банкір Сергій Фурса.

За словами експерта, курс долара в Україні має бути стабільним до початку літа. Однак, за його словами, є чимало чинників, які впливають на цю ситуацію. Наприклад, якщо взяти ту ж саму «зернову угоду», то від неї багато залежить, так як і від підтримки міжнародних партнерів України.

Доллар. Фото: скриншот Youtube-видео
Доллар. Фото: скриншот Youtube-видео

"По долару до кінця весни поки що не очікується жодних змін курсу. Ситуація на ринку дуже стабільна, і завдяки західній підтримці резерви Національного банку наростають. Якогось тиску на гривню просто немає. Теоретично можлива зупинка "зернової угоди" може вплинути на кешовий ринок. Але це якщо в принципі її буде зірвано, то тоді справді буде проблема для гривні. Але найближчим часом нічого такого не очікується", – поділився своєю думкою Сергій Фурса.

Крім цього, й інший аналітик Володимир Дубровський, який є старшим економістом CASE-Ukraine, вважає, що поки що Україну підтримують закордонні партнери ситуація буде більш-менш сприятливою.

Популярні статті зараз

Паша Мерседес "відсидів" і повернувся до Києво-Печерської лаври: "У ср*ку цілують"

Неіснуючі борги за газ: "Нафтогаз" розповів, як позбутися вічної проблеми

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Эмилия Кларк оценит: звезда "Орла и Решки" в откровенном купальнике Леся Никитюк повторила образ матери драконов и "Игры престолов"

Все новости

Курс валют. Фото: скриншот YouTube-видео.
Курс валют. Фото: скриншот YouTube-видео.

Важливо зауважити, що Володимир Дубровський також наголосив на «зерновій угоді». Справа в тому, що якщо ця угода зазнає якихось змін або буде порушена, то ситуація буде досить сумною для гривні.