Справа в тому, що в Україні є спеціальний закон, у якому йдеться про українських пенсіонерів. Так от, у ньому йдеться про те, що українці, які досягли певного віку, можуть розраховувати на соціальні виплати від держави.

Цю інформацію розмістили на порталі новин «focus»

Українцям нагадали про ухвалу Кабінету міністрів України, в якій йдеться про надбавки до пенсій. Однак у цій постанові є нюанс – українці отримуватимуть надбавки лише після досягнення певного віку.

пенсіонери
пенсіонери

Так, зараз йдеться про надбавки до пенсій залежно від вікової категорії. На вищі пенсії можуть розраховувати українці віком від 70 років. Проте ті, кому понад 85 років, зможуть отримувати на 570 гривень більше.

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Моніторинг посилено: на Житомирщині перевіряють дотримання прав громадян на чисту та доступну воду

Свіжа схема розкрадання бюджетних коштів в Кременчуцькій міській раді

Мобілізація інвалідів: тепер призовуть навіть із проблемами зі здоров'ям

Все новости

Крім цього, повідомляється, що пенсіонери віком від 70 до 75 років можуть розраховувати на надбавку у розмірі 300 гривень. Ті, кому понад 75 років уже отримуватимуть на 456 гривень більше. Проте найбільша доплата до пенсій буде тим пенсіонерам, яким понад 85 років, вона становитиме до 570 гривень.

Пенсии: Скриншот YouTube
Пенсии: Скриншот YouTube

Важливо зазначити, що для майбутніх пенсій на території України відіграватиме роль маса факторів. Зараз йдеться про стаж, індексацію, розмір зарплати і так далі.