На превеликий жаль, багато українців останнім часом зазнають серйозних фінансових труднощів. У зв'язку з тим, що все дорожчає, чимало людей відмовляє собі у улюбленій їжі. Однак зараз йтиметься про комунальні послуги, за які, врешті-решт, усім доведеться заплатити. Справа в тому, що в КК "Центр комунального сервісу" заявили про те, що українцям, які мають багато боргів за комуналку, можуть отримати розстрочку.

Є чимало мешканців України, які мають великі борги за комуналку. Якщо склалася така складна ситуація, то людина може оформити договір про реструктуризацію. Так, зараз йдеться про розстрочку. Це може допомогти в тому випадку, якщо людина хоче оформити субсидію, але через борг у неї не виходить.

комуналка, платежі
комуналка, платежі

Розстрочка діє на такі комунальні послуги: гаряча вода, опалення, водовідведення та централізоване водопостачання, утримання будинків та споруд та прибудинкових територій, а також вивезення побутових відходів.

Долги: Скриншот YouTube
Долги: Скриншот YouTube

Популярні статті зараз

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Для того, щоб оформити розстрочку на комуналку, потрібно піти до комунальників із заявою та взяти з собою оригінал та копії таких документів: паспорт, ІПН та документ, що підтверджує право власності на житлове приміщення.

Читайте також:

В Україні встановили новий річний тариф на газ: скільки доведеться платити за блакитне паливо

Нові виплати у 40 тисяч гривень: які українці гарантовано отримають грошову допомогу