Стало відомо, що Данська рада по біженцям виплачує українцям по 40 тисяч гривень. Однак на ці виплати можуть розраховувати не всі.

Ці відомості надали на новинному сайті «tehnofan»

Важливо повідомити, що для отримання грошей потрібно подати спеціальну заявку до 10 травня, проте до неї потрібно прикріпити чітко сформований план.

Данська рада з прав біженців заявила, що вона запускає нову програму підтримки для домогосподарств у районі Іванкова. Це пов'язано з тим, що через окупацію жителі цього регіону втратили можливість здійснювати сільськогосподарську діяльність.

Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео
Деньги. Фото: скриншот YouTube-видео

Популярні статті зараз

Загибель і поранення працівників АТ «Укрзалізниця» призвело до звільнення її керівника

Грошовий бум: розширено список одержувачів допомоги у 5 тисяч гривень

У мережі випливло відео "сходки" з народним депутатом Едуардом Прощуком: лазня, горілка, бандитський стиль

"Божественная Катюша": заезда "Кухни" Кузнецова восхитила снимком с райского отдыха, Анна Кошмал оценила

Все новости

Також повідомляється, що заявки розглядатимуться від внутрішньо переміщених осіб, які мешкають в Іванкові. Також буде розглянуто й тих людей, які зареєстровані в Іванківській громаді і там проживають.

Зазначається, що сума грошової допомоги може бути різною для кожного. На 40 тисяч гривень можуть розраховувати фізичні особи, а на більші виплати можуть розраховувати офіційно зареєстровані ФОП.

Деньги. Фото: скриншот youtube
Деньги. Фото: скриншот youtube

У пріоритеті будуть ті українці, які втратили дохід або отримали пошкодження у сфері сільськогосподарської діяльності, наприклад, було зруйновано техніку чи господарське приміщення. Також є можливість створити свій новий бізнес, однак у цьому випадку необхідно надати чіткий бізнес-план.