Вже усі пенсіонери України відчули на собі березневий перерахунок пенсій у 2023 році. Деяким пенсіонерам додали по 100 гривень, а ось є такі, у яких надбавка склала 1500 гривень. Однак зараз йтиметься про певну категорію українців, які повинні були отримати перерахунок виплат у травні.

Цю інформацію розмістили на сторінці «24tv»

Як повідомляється, у квітні мали зробити перерахунок пенсій для українців з великим трудовим стажем і не лише. Також йдеться про тих людей, які вийшли на пенсію з часів СРСР, і їм було призначено маленьку пенсію, до якої доплачувала держава.

Пенсия
Пенсия

Важливо наголосити на тому, що ті пенсіонери України, які отримали перерахунок у квітні 2023 року, зможуть отримати надбавки одразу за кілька місяців. Ці виплати будуть зроблені у липні 2023 року. Так, це натякає на те, що у травні обіцяних доплат не буде.

Популярні статті зараз

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

Gunzilla Александра Цоля и Влада Королева: подробности отмывания российских денег в Украине

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

На підвищення пенсійних виплат у розмірі 1000 гривень у червні можуть розраховувати ті українці, які одержують соцвиплату у розмірі 5842 гривні. Проте їхній трудовий стаж має бути мінімум 35 років.

Украинские пенсионеры
Украинские пенсионеры

Що ж до надходження коштів, воно станеться із запізненням, оскільки надходження даних також надійшло із запізненням.

Також уточнюється, що пенсіонери, які мають від 35 років стажу, матимуть коефіцієнт у формулі перерахунку не 0.35, а 0.37.