Як відомо, на території України пенсіонери отримують доплати до пенсійних виплат за вік. Так, йдеться про тих людей, які досягли певного пенсійного віку.

Цю інформацію оприлюднили на новинному сайті «uaportal»

Українцям нагадали про те, що є постанова Кабінету Міністрів, в якій йдеться про те, що пенсіонери, які досягли 70 років, мають право на надбавки до соціальних виплат у розмірі від 300 гривень щомісяця.

Важливо відзначити, що розмір доплати залежить саме від віку самого пенсіонера: після 70 років надбавка становить 300 гривень, від 75 до 80 років – до 456 гривень, а після 80 років вона становитиме до 579 гривень.

Пенсионеры. Фото: скриншот youtube-видео
Пенсионеры. Фото: скриншот youtube-видео

Популярні статті зараз

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Росіяни тішаться кровопролиттю в Ізраїлі

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

Варто наголосити на тому, що в ПФУ було уточнення щодо доплат за вік. Справа в тому, що у 70 років надбавка дорівнює 300 гривням, а після 75 років вона буде до 456 гривень. Це говорить про те, що доплачуватись після 75 років буде не 456 гривень, а 156, бо ці гроші просто додаються до тих 300 гривень, які почали доплачуватись після 70 років.

Окрім цього, українці можуть і самі збільшувати свою пенсію, однак у цьому випадку доведеться працювати понаднормово та виходити на заслужений відпочинок набагато пізніше.

Читайте також:

Нова грошова допомога для громадян України від 1 травня: хто може отримати та що потрібно

Українцям розповіли як збільшити свою пенсію на 50% без добровільних внесків: правда чи міф?

Несподівано: в Україні цінопад на необхідний продукт