Допомога для українських сімей у вигляді субсидій виплачується у тому випадку, якщо вони не мають змоги самостійно покрити комунальні послуги. Так, зараз йдеться про обов'язкові платежі, на які не вистачає коштів. Саме через це українцям вирішили розповісти, хто і на яку субсидію може розраховувати.

Відповідну інформацію розмістили на порталі новин «telegraf»

На території України субсидії видаються далеко не кожному. Це говорить про те, що багато хто, хто претендує на субсидію з комуналки, не в курсі, чи отримають вони її.

Важливо повідомити, що держава виплачує допомогу тим українським сім'ям, у яких немає можливості самостійно робити обов'язкові платежі за комуналці.

Субсидия 2020. Фото: скриншот YouTube-видео.
Субсидия 2020. Фото: скриншот YouTube-видео.

Популярні статті зараз

Гуманітарна місія команди ВО «Батьківщина»: підтримка військових та медиків

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Раскинула ножки в джакузи: Дантес сфотографировал Дорофееву без одежды

Все новости

Для того, щоб розрахувати субсидії в Україні, є спеціальна формула, яка залежить від загального заробітку сім'ї. У розрахунок береться рівень двох прожиткових мінімумів та витрат на одну особу. Однак, він не повинен перевищувати 15% спільного доходу сім'ї.

Для розрахунку допомоги береться середній дохід сім'ї протягом місяця і його треба поділити на усіх зареєстрованих у домогосподарстві людей. Саме у такому разі можна отримати рівень середнього доходу на одного члена сім'ї за місяць.

Субсидии на коммуналку. Фото: скриншот YouTube
Субсидии на коммуналку. Фото: скриншот YouTube

Після цього береться середньомісячний прибуток і ділиться на прожитковий мінімум і коефіцієнт 2. Та сума, яка вийде, множиться на 15%.